Web design

18-03-2022
Geen online uitdaging te groot

Wij maken professionele websites die er fantastisch uitzien. Onze webdesigners maken graag uitgesproken ontwerpen voor uw website, die passen bij de identiteit van uw organisatie en die de doelgroep aanspreken. Ons team bestaat uit een groep experts met ieder een eigen specialisme, waardoor wij een compleet pakket aan mogelijkheden kunnen bieden. Van het ontwerp tot het beheer tot het onderhoud van uw website; wij verzorgen het allemaal voor u.

Onze werkwijze

Stap 1
INTAKE
Gedurende het intakegesprek bespreken we uw wensen en ideeën voor uw bedrijf.

Stap 2
DESIGN
Tijdens de ontwerpfase creëren wij een ontwerp wat voldoet aan uw wensen, waarbij wij ook rekening houden met de gebruiksvriendelijkheid en de doelen die u wilt gaan behalen.

Stap 3
DEVELOPMENT
Zodra u het ontwerp goed heeft gekeurd gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van uw unieke website.

Stap 4
CONTENT PLAATSEN
Geef het maken van de content uit handen aan onze fotograaf en tekstschrijvers of lever deze aan zodat wij deze kunnen plaatsen op uw website.

Stap 5
TESTEN
De testfase gebruiken wij om alle puntjes op de i te zetten en om er voor te zorgen dat alles klopt.

Stap 6
LIVE ZETTING
Als in de testfase blijkt dat alle onderdelen goed staan en werken, kan de website live worden gezet.

Full service internetbureau
Wij maken elke website op maat, en daardoor ontstaat er elke keer weer een uniek resultaat. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat het ontwerp past bij de organisatie, de doelgroep en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker. Onze klanten moeten trots zijn op het ontwerp en het graag laten zien aan hun klanten. Daarnaast is het belangrijk dat de gewenste conversie wordt bereikt: klanten vragen meer informatie aan, kopen producten, bestellen tickets, boeken artiesten, etc.

Als full service internetbureau vinden wij het persoonlijke contact de belangrijkste factor in het proces.

U krijgt daarom één aanspreekpunt binnen ons team waar u altijd bij terecht kunt. Voordat we gaan bouwen krijgt u de ontwerpen van de schermen te zien, met daarbij een beschrijving van de gewenste functionaliteiten. Tijdens het ontwikkelen van de website laten we u steeds zien hoe het er uit gaat zien en hoe het werkt. U kunt zelf uw content aanleveren of wij kunnen die verzorgen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken om de domein- en hostingprovider; wij zullen contact met deze opnemen om de website live te zetten. Tot slot nemen we voor de livegang de hele site met u door om de puntjes op de i te zetten.

Functionaliteiten
Een professionele website oogt niet alleen mooi, maar is ook functioneel. Wij zorgen er allereerst voor dat uw website responsive is; oftewel, er op elke device er goed uit ziet. Waardoor uw site ook mooi, leesbaar en goed te gebruiken is op elk apparaat; van mobiel en tablet tot computer en TV-schermen. Onze websites en webshops laden daarnaast razendsnel, voor een optimale gebruikerservaring.

We maken de website vindbaar voor Google, door middel van de juiste content en technische website optimalisatie. En tot slot zorgen we voor een gebruikersvriendelijk content management systeem, waarbij u zelf nieuwe afbeeldingen, teksten, feeds, producten, etc. kunt plaatsen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wilt u ook een unieke website laten maken? U bent altijd welkom om langs te komen of vrijblijvend een afspraak te maken om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER.