Social media

18-03-2022

Onze creativiteit vergroot uw bereik

Online succes creëer je niet alleen door middel van een mooie website, een continue online presence via social media speelt hierbij ook een grote rol. Via social media laat jij zien wat je aanbiedt, dat je transparant bent en, zeker niet onbelangrijk, bij de tijd blijft. Via social media platforms verkondig jij jouw service/product, missie, visie en je genereert traffic, wat je met de juist aanpak transformeert naar omzet. Door de variatie aan strategische mogelijkheden op de platforms kan jij jouw bedrijf verbinden met je doelgroep, Volgers zijn “fans” die zich geprikkeld voelen door de juiste content en graag up-to-date willen blijven over jouw organisatie.

Stel jezelf de vraag, wat bied jij jouw klanten via deze social media platforms? Bij het beantwoorden van deze vraag gaat het vaak mis en worden de verkeerde strategieën aangenomen. Om dit goed te doen heb je de juiste aanpak en expertise nodig. Onze professionals helpen je daarom graag om optimaal gebruik te kunnen maken van verschillende sociale netwerken, zodat jouw online vindbaarheid, brand identiteit, customer loyalty en omzet succesvol kunnen groeien.

Onze werkwijze

Stap 1
BRIEFING / DEBRIEFING
Gedurende het intakegesprek bespreken we uw wensen en ideeën voor uw bedrijf.

Stap 2
SOCIAL MEDIA MARKETING STRATEGIE
Aan de hand van uw doelen en wensen bedenken wij een passend social media marketing strategie.

Stap 3
CONTENT CREATIE
Om tot het gewenste resultaat te komen creëeren wij een content kalender met de gemaakte unieke content.

Stap 4
CONTENT PLAATSEN
De gemaakte content word ingepland en eventueel gepromoot om zo de doelen te behalen.

Stap 5
ANALYSE EFFECT/BEREIK
Maandelijks voeren wij onderzoeken uit en houden u hiervan op de hoogte met een overzicht.

Stap 6
KLANT EVALUATIE
Maandelijks zullen we de uitkomsten van de doelen en onderzoeken bespreken en deze eventueel aanpassen naar wens.

Hoe doen wij dit?
Wij gaan altijd eerst met u in gesprek om een strategie te creëren die bij uw organisatie past.

Op basis daarvan maken we een feed concept en een contentkalender, die ervoor zorgt dat de content uw brand image op de juiste manier communiceert naar uw doelgroep.

De ontwikkelde strategie zal bijdragen aan de volgende doelstellingen:

– Uw naamsbekendheid vergroten
– Uw imago als expert versterken
– Uw doelgroep aan uw merk verbinden
– Uw merk onderscheiden van uw concurrentie
– Uw Google ranking positief beïnvloeden (SEO)

Content creatie
Wij zorgen dat de content die wij maken past bij uw wensen en de gewenste doelgroep. Wij brainstormen samen met u over het onderwerp en de gewenste sfeer van de content. Daarna gaan wij aan de slag om de content te creëren en te bewerken zodat alle content op elkaar is afgestemd wat betreft belichting, kleurgebruik, lettertype, etc. Ons Creative team is gespecialiseerd in het maken van passende content voor bedrijven.

Dit doen wij onder andere door bijvoorbeeld foto’s en video’s op locatie te laten maken, stockfoto’s te gebruiken en uw eigen beeldmateriaal aan te leveren. Daarnaast verzorgen wij ook een stukje copywriting in de vorm van slogans, pay-off’s, cliff hangers en andere teksten. Die content plaatsen wij vervolgens in custom ‘feed concepten’, die wij speciaal voor u bedenken en realiseren. Zo krijgt uw feed een geheel eigen stijl, die perfect bij uw organisatie past.

Analyseren & Monitoren

Onze social media experts zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de social media marketing en passen die toe om uw doelen te bereiken. Maandelijks voeren wij onderzoeken uit en houden u hiervan op de hoogte met een overzicht.

Analyseren:
– Meest effectieve social media kanaal
– Aanspreken van de doelgroep
– Het beste moment om content te plaatsen
Monitoren:
– Bereik per post
– Doelgroep-bepaling per post en per pagina
– Activiteiten op uw social media kanalen
– Bestede budget per post

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ook een passende Social Media campagne opzetten? U bent altijd welkom om langs te komen of vrijblijvend een afspraak te maken om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER.