Walter Dakwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren, reinigen en installeren van verschillende type daken. Zij voeren werkzaamheden uit zoals het vervangen van dakbedekking, het herstellen van lekkages, het isoleren van daken en het plaatsen van dakgoten. Met hun team zetten ze zich in voor het leveren van kwaliteitsservice en uitzonderlijke klantservice. Voor Walter Dakwerken hebben wij een volledige nieuwe branding neergezet en een website ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast hebben wij diverse uitingen gemaakt die geheel aansluiten bij de professionaliteit en stijl van Walter Dakwerken. 

Website

Op basis van de doelgroep en van Walter Dakwerken hun wensen, heeft ons team van webdesigners een gebruiksvriendelijke en opvallend design gemaakt. Een van de wensen van Walter Dakwerken was dat hun specialisaties goed moesten opvallen. Door gebruik te maken van een opvallend kleur vlak en deze specialisaties direct in de header te benoemen kun je hier niet om heen.  

Branding

Onze branding wordt gecreëerd door visual designers die gespecialiseerd zijn in grafische vormgeving. Voor Walter Dakwerken hebben we meerdere producten ontworpen zoals: Visitekaartjes, doordruksetjes en werkkleding. Deze ontwerpen sluiten goed aan bij de huisstijl van Walter Dakwerken, wat zorgt voor een mooi en professioneel geheel, maar ook wordt opgemerkt.  

Shabu to go Leidsche Rijn