Bistro & Grill Later aan Zee is een prachtige beachclub in Bloemendaal aan Zee. Het is voorzien van een groot terras met verschillende zithoeken en een comfortabel terras met loungebedden. Daarnaast kun je als bezoeker genieten van de exclusieve service en een menu vol dagverse gerechten en diverse dranken. Later aan Zee wilde graag een website met een responsive webdesign die gebruiksvriendelijk is op desktop, mobiel en tablet.

Website

Later aan Zee was toe aan een gebruiksvriendelijke website met op maat gemaakte content. Een van de wensen was een reserveringssysteem zodat bezoekers van Later aan Zee via de website hun reservering konden maken voor een loungebed of tafel in hun restaurant of terras. Daarnaast moest alle informatie over de beachclub zoals het menu makkelijk te vinden zijn voor de bezoekers. Ook wilde zij graag dat de look and feel van de beachclub op de website naar voren kwam. Dit hebben we gedaan door het toepassen van veel persoonlijke content, gemaakt door onze in-house fotograaf. 

Social media

Later aan Zee was destijds nog niet zo actief op social media. Door het consistent posten van persoonlijke content creëerde we een aanwezigheid op social media. Hiervoor hebben we een social mediastrategie ontwikkelt en een mediaplanning gemaakt met een contentkalender en een contentguide. De content is door onze in-house fotograaf gemaakt en bewerkt in de look and feel van Later aan Zee.