Beautysalon ByDerma is de trots van moeder Desi en dochters Deya en Tanita Borrisova. ByDerma is al jaren met groot succes gevestigd in Voorburg. Door de groei van hun bedrijf hebben zij sinds kort een tweede locatie in Den Haag waar verschillende behandelingen worden gedaan. Samen met ervaren schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en skincare experts zorgt het team dat hun trouwe klanten dagelijks in de watten worden gelegd. Door de drukte van hun salon waren zij op zoek naar een agency die alle social mediawerkzaamheden van hen uit handen konden nemen.

Social media

ByDerma heeft als doel te groeien als bedrijf in de competitieve beautywereld. Een sterke aanwezigheid op social media is daardoor van belang. Maandelijks maken wij een mediaplanning en passende content op basis van de recente social mediatrends en betrokkenheid van de volgers. Ook creëren wij passende marketingcampagnes, sinds kort ook met verschillende beauty influencers!

Content creatie

Om ByDerma te onderscheiden als beautysalon creëren wij op maat gemaakte content. Ons team van getalenteerde content creators en creative marketeers laten creatieve concepten tot leven komen door middel van fotografie, video en visual design. Hierbij hoort de styling van de set, het scouten van verschillende locaties en creative direction op de set. Onze fotograaf zorgt voor de volledige nabewerking van de foto’s, inclusief high end retouching. De visual designers maken maandelijks het volledige eindproduct die past bij de stijl van ByDerma.

Baba Management