Jouw merk, ons werk, samen sterk

Vijf jaar geleden zijn wij begonnen in een bedrijfsverzamelgebouw in Rijswijk en wij zijn nu gevestigd in ons eigen pand in Ypenburg Den Haag. Op de bovenverdieping hebben wij onze eigen studio. Wij ondersteunen ondernemers bij het opzetten van hun Online Identiteit; branding, website/webshops, contentcreatie (webteksten, fotografie), opzetten social mediakanalen, promotie en targeting. De afgelopen jaren hebben wij zo’n 45 Social media projecten verzorgd, 175 websites en webshops gebouwd en de branding voor ca. 25 bedrijven verzorgd. Onze klanten zijn ondernemers die een nieuw initiatief op de mark willen zetten of die een online boost willen geven aan hun bestaande activiteiten.

Van idee tot succes

Het meest trots zijn wij op de trajecten die wij van vanaf de conceptfase hebben mogen meemaken. Een geweldig voorbeeld is de kledinglijn MASK QP van Quincy Promes. Samen met hem sparren over zijn businessstrategie, brainstormen over creatieve branding en marketing strategieën, het ontwerpen en ontwikkelen van de webshop, uitzonderlijke fotoshoots organiseren, waarvan uiteindelijk het opzetten en uitzetten van succesvolle Social media campagnes. Uiteindelijk het samen vieren van de verkoopsuccessen.

Flexibiliteit met kwaliteit

Flexibiliteit is de kracht van ons team. Wij kunnen snel inspelen op nieuwe opdrachten. Bijvoorbeeld via WhatsApp hebben wij nauw contact met onze klanten. Onder druk kunnen wij heel creatief en efficiënt zijn. Waarbij top kwaliteit onze maatstaf blijft. Een voorbeeld is iHealtcare.nl. Bij de aanvang van de coronacrisis hebben wij de webshop in een (lang) weekend ontworpen, ontwikkeld en online gezet plus de Facebook en Instagram pagina’s in de zelfde stijl ingericht.

Teamwork

Lisanne en Stephen vormen het gezicht van De Virtualisten. Zij leiden een hecht team van grafisch vormgevers, fotografen, webdevelopers en marketeers. Creative geesten en experts in hun vakgebied. Afhankelijk van de opdrachten wordt het team uitgebreid met een aantal (internationale) vaste freelancers. Elke jaar begeleidt ons team talentvolle stagiaires van verschillende onderwijsinstellingen. Ons team bestaat uit gemiddeld 10 personen.

Contactpersonen

Contact

Laten we met elkaar kennismaken

Wil je kennis maken met ons? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën? Wij zijn gewend dat iedereen in- en uitloopt bij ons (de auto kan je voor de deur parkeren).

Nu in deze coronacrisis werken wij afwisselend op kantoor, thuis of bij de klant. Maak daarom een (online)afspraak en wij maken ruim tijd voor je vrij.

Loading...