Corona, oftewel covid-19, heeft onze levens enorm overhoopgegooid dit jaar. Het heeft ervoor gezorgd dat we ons in een stroomversnelling hebben moeten aanpassen aan “het nieuwe normaal”.

Dit zal nog niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn op dit moment, maar we kunnen zeker zeggen dat het digitale tijdperk echt is aangebroken voor ons allemaal. 

Over het algemeen zijn consumenten veel voorzichtiger met grote beslissingen en ook hun aankopen. Afgezien van een paar hobby artikelen zoals fitness materialen en bijvoorbeeld producten om te gaan vissen.

Helaas zullen toch de meeste bedrijven hun plannen uitstellen vanwege deze turbulente tijden. Desalniettemin is het toch enorm belangrijk om de marketinginitiatieven juist niet uit te stellen en in contact te blijven met jouw doelgroep!

Blijf in contact met jouw klanten.

Dit is het moment, om de relatie met jouw huidige klanten verder op te bouwen. Een directe relatie met jouw klanten is voor ieder bedrijf van belang. Een goeie relatie met de huidige klanten straalt voor de potentiële klant betrouwbaarheid en transparantie uit. Wat vandaag de dag van ieder bedrijf wordt verlangd online.

In tijden van crisis zoals nu, is het zeker geen slecht idee om hard te werken aan je merkbekendheid, imago en online positionering. Deze aspecten kosten namelijk toch altijd meer werk dan je denkt. Aangezien niet alleen jouw bedrijf probeert te overleven, zit de focus nu echt op online conversie en conversatie, doe je hier niet aan mee dan val je onder de groep “uit het oog, uit het hart”. Dit wil je natuurlijk voorkomen als ondernemer.

Kijkende naar het gebruik van advertentie, bereik je op dit moment een enorme groep mensen online. Alleen al omdat men zich enorm verveeld en daarom veel tijd doorbrengt op Social media of het internet. Door gebruik te maken van betaalde promoties zal je daarom veel potentiële klanten bereiken. Organische gezien is het posten van de juiste, voor jou doelgroep relevante content van belang. Daarbij kan je verschillende strategieën aannemen, meer informatie hierover? Neem dan contact op met een van onze experts.

Voor deze verschillende strategieën kan de content op meerdere plekken worden ingezet, aldus hergebruikt. Zo kan je een interessante blog artikel ook gebruiken als een Social media post, maar deze kan ook worden gebruikt in bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

“Repetition is key” wanneer het aankomt op online, maar ook offline marketing.

Meer weten over jouw website? Neem gelijk contact met ons op: Klik hier.