Branding

18-03-2022
Samen bouwen aan uw merkverhaal

Branding is de basis van uw bedrijf. Het laat zien wat u uniek maakt, wat uw waarden en eigenschappen zijn. Uw branding vertelt uw merkverhaal en laat het uw klanten ervaren. In onze eigen ontwerpstudio werken onze grafische designers elke dag aan nieuwe, creatieve en unieke concepten. Wij creëren een goede strategische branding die van al uw uitingen een geheel maakt.

Onze werkwijze

Stap 1
INTAKE
Gedurende het intakegesprek bespreken we uw wensen en ideeën voor uw bedrijf.

Stap 2
ONDERZOEK
Aan de hand van het intakegesprek doen we onderzoek naar uw concurrenten, kleuren en stijlen die bij uw bedrijf zouden passen.

Stap 3
ONTWERPFASE
Vervolgens komt de ontwerpfase waarin we ons onderzoek en uw wensen samenvoegen tot een uitgewerkt concept.

Stap 4
FEEDBACK
Tijdens de ontwerpfase zullen we een aantal keer met u de ontwerpen bespreken om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Stap 5
AANPASSINGEN
Wanneer u toch wat aanpassingen heeft betreft de ontwerpen zullen wij deze verwerken.

Stap 6
OPLEVERING
Zodra u goedkeuring heeft gegeven kunnen de ontwerpen worden gedrukt of gebruikt worden voor diverse doeleinden.

Branding of rebranding?
Onze branding professionals zijn niet alleen creatief, maar ook doelgericht. We stellen de juiste vragen om tot de kern van uw bedrijf te komen, en doen onderzoek naar uw doelgroep en markt. Zo vinden we altijd een passende huisstijl.

Heeft u al een bestaande huisstijl, maar klopt deze niet helemaal bij wat u wilt uitstralen? Wij zijn er ook voor de re-branding van uw bedrijf. Dat houdt in dat we u helpen om weer een kloppende huisstijl te creëren.

Soms zijn hier slechts enkele kleine aanpassingen voor nodig, en soms maken we een geheel nieuwe huisstijl die beter aansluit bij het gevoel en de uitstraling van het bedrijf. Wij luisteren altijd naar uw wensen en wat uw bedrijf wil uitstralen, en vertalen dit naar een stijl die perfect bij u past. Natuurlijk blijven we ook tijdens het ontwerpproces met u overleggen, zodat u bij elke stap tevreden bent.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ook een passende huisstijl laten maken? U bent altijd welkom om langs te komen of vrijblijvend een afspraak te maken om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER.